text.skipToContent text.skipToNavigation
Tefal parna postaja GV9820, 9 bara, 750 g/min
Šifra: 633705-154814
Brand: Tefal

549,00 €

(0)
  • Dostava 3-5 radnih dana
  • Dostupnost: na zalihama
Opis Proizvoda
Tefal GV9820 parna postaja, 9 bara; 750 g/min

Generator pare GV9820 - Savršena njega odjeće nikada nije bila tako laka: generator pare Tefal Pro Express Vision pruža dovoljno snage pare za sve vaše potrebe glačanja i parenja, s poboljšanom tehnologijom za poboljšano iskustvo njege odjeće iz dana u dan.
Opremljen sustavom Smart LED Vision koji mijenja igru, svjetlo na vrhu glačala uključuje se automatski kada je glačalo u vodoravnom položaju, za savršenu vidljivost bilo gdje - u bilo kojoj sobi, bez obzira na postavljenu rasvjetu.

Ovaj inovativni sustav osigurava glatku i lakšu njegu odjeće svaki put sa savršenim rezultatima.

Pametnom dizajnu odgovaraju izuzetno snažne performanse pare: udar pare do 180 g / min, dodatni udar pare od 750 g / min za čak i najteže bore i nabore i pritisak pare do 9 bara.

Čitav niz značajki zaokružuje savršeni paket visokotlačnih generatora pare: glačanje i parenje 2 u 1 za pokrivanje duljih sesija i dotjerivanja u zadnji trenutak, Smart Steam tehnologija i još mnogo toga.

Odvojivi sakupljač kamenca
Inovacija iz Tefala u obliku skupljača kamenca koja pojednostavljuje brigu o vašem generatoru pare. Posebni sustav kamenca pretvara u sitne čestice koje se talože us premniku kamenca. Dovoljno je s vremena na vrijeme ili kad uređaj sam signalizira isprazniti spremnik kamenca pod vodom i nastaviti s redovitim glačanjem. Odvojivi spremnik vode omogućava jednostavno dolijevanje vode bez prekida sesija glačanja. Sustav dvostruke zaštite brine o vašim tkaninama koje glačate. Savršena bezbrižnost glačanja s ekskluzivnom dvostrukom zaštitom. Protect sustav sve kapljice vode pretvara u paru i tako sprečava kapanje vode po vašem rublju i tako sprečava neugodne mrlje i zaprljanja od vode tijekom glačanja. Uz skupljač kamenca, savršena njega rublja i dugi vijek trajanja vašeg generatora pare je zajamčeno.

Durilium Airglide Autoclean podnica
Durillium Airglide Autoclean podnica od Tefala. Durillium podnica osigurava najbolje kliženje po svim vrstama tkanine. Ultra tanka a ultra glatka prelazi bez probelma preko svih vrsta tkanina bez zapinjanja. Osigurava brzo i savršeno glačanje bez napora s 33% lakše kliženaj od dosadašnjih Tefal podnica. Jednostavna za čišćenje, za dugotrajne perfomanse i vrhunsku učinkovitost pri glačanju čak i najzahtjevnijih tkanina. Kontinuirani izlaz pare od 180g / min i dodatni udar pare zajedno sa sakupljačem kamenca daju savršene rezultate i izuzetno lako uklanjanje nabora. Savršeno raspodjeljene rupice na podnici, savršena para i savršena kliznost jamče savršene rezultate čak i na najdebljim tkaninama i prilikom okomitog glačanja.

Smart steam postavka pare
Jednostavna savršena para: uživajte u sustavu Smart Steam, za paru koja se automatski otpušta kad započnete glačati i zaustavlja kada je glačalo u uspravnom položaju. Podesite postavke pare izravno na ručki, za iznimnu udobnost i glatko rukovanje. Ekskluzivan Smart Steam način rada omogućuje jednostavno postavljanje pare i temperature kada imate puno različite vrste rublja za glačanje, Brže i jednostavnije ne može biti! Uz klasične 4 različite postavke za preciznu kontrolu: - Delikatno Za svilu i sintetičke tkanine - Normal Za pamuk i miješane tkanine - Max Za jeans i lan – Boost za tvrdokorne nabore. Funkcija protiv kapanja sprječava da voda kaplje i zaprlja vaše rublje, za parenje i glačanje koje čini svu vašu odjeću besprijekornom.Poboljšana tehnologija niske razine buke nudi glačanje s generatorom pare koje je i do dva puta tiše *, za potpunu udobnost njege odjeće. * u usporedbi s prethodnim modelima GV92 istog proizvođača. Odvojivi spremnik vode osigurava do 90 minuta autonomije za glačanje, lagan za punjenje.

Smart LED Vision sustav
Smart LED Vision sustav poboljšava iskustvo glačanja, svjetlom na vrhu glačala pružajući potpunu vidljivost bilo gdje u vašem domu. Smart LED Vision sustav poboljšava iskustvo glačanja, svjetlom na vrhu glačala pružajući potpunu vidljivost bilo gdje u vašem domu. Iskusite ultra snažnu visokotlačnu tehnologiju pare na dlanu, s nizom izuzetnih značajki dizajniranih da udovolje svim vašim potrebama za njegom odjeće. Potpuna inovacija iz Tefala bez premca, za bezbrižno glačanje čak i u prostorijama gdje ima manje svjetla. Jedinstvena tehnologija s LED svjetlima na vrhu glačala vodi vas kroz jednostavno glačanje nabora. Za besprijekorne rezultate glačanja!

Jamstvo: 24 mjesecaSpecifikacija
Tip
Parne postaje