Dr. Oetker Gustin, fini jestivi škrob 200 g
Fini jestivi škrob za raznovrsnu upotrebu kod pripreme jela i kolača.
Od samog početka davne 1898. godine pa sve do danas Dr. Oetker Gustin fini jestivi škrob je provjeren dodatak pri kuhanju i pečenju kolača. Gustin je fini kukuruzni škrob koji se svestrano koristi u raznim jelima; služi za vezivanje krem juha i raznih umaka ili za još finije tijesto kolača, keksa, torta. Gustin je proizvod koji ne sadrži gluten.
Dr. Oetker Gustin fini jestivi škrob koristi se u tijestima tako da zamijenite dio brašna s Gustinom kako bi tijesto bilo sočnije. Za vezivanje krem juha i umaka dodaje se u vruće jelo uz stalno miješanje i kratko se zavrije. Koristi se prema individualnom receptu.
Masa: 200g
Sastojci: kukuruzni škrob
Može sadržavati: GLUTEN, JAJA, MLIJEKO i ORAŠASTE PLODOVE
Skladištenje: Čuvati na hladnom i suhom mjestu.
Uporaba: Dr. Oetker Gustin fini jestivi škrob koristi se u tijestima tako da zamijenite dio brašna s Gustinom kako bi tijesto bilo sočnije. Za vezivanje krem juha i umaka dodaje se u vruće jelo uz stalno miješanje i kratko se zavrije. Koristi se prema individualnom receptu.
Proizvođač: Dr.Oetker Kft., Franck u.38-40 Janossomorja, Mađarska
Stavlja na tržište: Dr.Oetker d.o.o., Josipa Lončara 9a, 10090 Zagreb