Dr. Oetker Posuda za topljenje čokolade, nehrđajući čelik
Posuda za topljenje čokolade izrađena je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika s posebno dugačkom ružkom za lakše rukovanje. Ovo kuhinjsko pomagalo idealno je za otapanje čokolade i kuverture.
Posebno oblikovana produžena ručka osigurava dobro i stabilno držanje u vodenoj kupelji. Dimenzije posude za topljenje čokolade su 26,5 x 14,5 cm, a zbog ravnog dna sigurno će stajati na svakoj radnoj površini. Zahvaljujući dvjema mlaznicama za izlijevanje, tekuća čokolada se može preliti izravno preko kolača, kolačića, voća i/ili drugih delicija. Nakon upotrebe posudu možete lako se oprati u perilici posuđa.
– Materijal: nehrđajući čelik
– Dimenzije: 26,5 x 14,5 cm
– Za topljenje čokolade i kuverture u vodenoj kupelji
– Posebno dugačka drška
– Dvije mlaznice za izlijevanje
– Ravno dno za stabilnost
– Jednostavno čišćenje u perilici posuđa