text.skipToContent text.skipToNavigation

Pravila i uvjeti natjecanja u nagradnom natječaju „LJEPŠI DOM“

featured image

Hvala vam svima na sudjelovanju u natječaju i na odličnim prijedlozima naziva ekipa.

Odabrali smo 7 nama najzanimljivijih kojima ćemo podijeliti nagrade:

Družba pere prozore i ostalo – Sabina Š. Cvijanović

Mopastična trojka – Maja Kirin

Ekološki metloboj – Diana Stipetić-Živković

Ošini po prašini d.o.o. – Sedić Sara

Vaša muka naša struka – Romina Pandža

Vrag nosi metlu – Angela Raič

Glanc N' Roses – Luka Naglić

Čestitamo svim dobitnicima!

Pravila i uvjeti natjecanja u nagradnom natječaju „LJEPŠI DOM“

1.    ORGANIZATOR
Nagradni natječaj priređuje i organizira: HP-Hrvatska pošta d.d., Poštanska 9, 10410 Velika Gorica (u daljnjem tekstu: Organizator).


2.    NAZIV, VRIJEME TRAJANJA, SVRHA I MJESTO ODRŽAVANJA NAGRADNOG NATJEČAJA
Nagradni natječaj pod nazivom „LJEPŠI DOM“ održava se na Facebook stranici:
https://www.facebook.com/ZutiKlik/, u cilju promocije usluge HP-Hrvatske pošte d.d., ŽUTI KLIK. 
Nagradni natječaj na stranicama Organizatora traje od četvrtka, 04. srpnja 2024. godine, do srijede, 10. srpnja 2024. godine do kraja dana, radi nagrađivanja lojalnosti korisnika. Pobjednici natječaja bit će izabrani i obaviješteni o preuzimanju nagrade najkasnije do petka, 12. srpnja 2024. do 16h. 
Pravila natječaja će biti objavljena na službenoj web stranici Organizatora. Sudionici natječaja suglasni su s ovim pravilima i uvjetima korištenja.


3.    OPIS I UVJETI SUDJELOVANJA U NAGRADNOM NATJEČAJU
Na službenoj Facebook stranici Žuti klik, u okviru posta namijenjenog nagradnom natječaju, sudionicima će biti postavljen zadatak da u polju namijenjenom za komentare napišu koga bi uključili u svoju ekipu za rođendansko čišćenje i kako bi se ekipa zvala.
Od sudionika se očekuje da ispod objave koja komunicira nagradni natječaj ostave što zanimljiviji prijedlog naziva ekipe.
Žiri Organizatora će razmatrati sve odgovore koji ispunjavaju kriterije i proglasiti pobjednika isključivo na osnovu kreativnosti/zanimljivosti komentara.
Broj lajkova na komentare koji sudjeluju u natječaju neće se uzeti u obzir od strane žirija, pri izboru dobitnika. Dobitnici će biti kontaktirani u komentaru objave za natječaj te kroz inbox uz informacije o primopredaji nagrade. Organizator zadržava pravo da, ako bude potrebno, objavi pobjednički odgovor i ime dobitnika na službenoj stranici.
U natječaju mogu sudjelovati svi koji:
‑    su stariji od 18 godina
‑    su državljani Hrvatske i imaju prebivalište u Hrvatskoj
‑    su suglasni s pravilima ovog natječaja
‑    koji imaju registrirani profil na Facebook društvenoj mreži
‑    pristaju da Organizator prikupljene odgovore koristi kao promotivne materijale bez dodatnih
nadoknada sudionicima;
‑    pristaju da Organizatoru ostave svoje osobne podatke (ime, prezime, adresu, kontakt telefon i email adresu) prvenstveno u svrhu kontaktiranja ako je sudionik osvojio nagradu ili obavijesti u toku natječaja.
Svi koji ispunjavanju gore navedene uvjete imaju pravo sudjelovati u nagradnom natječaju, osim zaposlenika Ureda za korporativni marketing  te Odjela za e-prodaju Organizatora.
Komentar se mora objaviti s osobnog profila, nije dozvoljeno postavljati s lažnih (nevažećih) profila.
U slučaju da administrator uoči zloupotrebu stranice od strane jednog ili više korisnika mreže, ovi korisnici, bez upozorenja, bit će diskvalificirani iz nagradnog natječaja i njihovi komentari će biti obrisani.
Odgovori postavljeni nakon srijede, 10. srpnja 2024. godine, nakon 23:59 sati, zatim oni koji ne odgovaraju na zadanu temu, koji su poslani u inbox službene Facebook stranice ili na bilo kojoj drugoj objavi osim objave namijenjene nagradnom natječaju, kao i odgovori koji nisu autorskog tipa, neće biti razmatrani od strane žirija.


4.    NAGRADE
7 poklon paketa u vrijednosti 256,33 eura, koji se sastoje od:
‑    Poklon bona od 50€ za kupovinu na Žutom kliku
‑    Violeta papirnati ručnici Maxi rola All in One 1/1*
‑    Univerzalne antibakterijske maramice za čišćenje 56/1 
‑    Violeta omekšivač Paradise 0,9 L 
‑    Teta Violeta staklosjaj CITRUS 750 ml
‑    Stella višenamjenske krpe za čišćenje u roli 40/1
‑    Stella krpa za čišćenje od mikrovlakana
‑    Coronet četka drvena, 22 cm
‑    Olivo Tappeti Otirač Asciugapasso 45 x 75 cm
‑    Dash Professional prašak Regular 150 pranja, 7,5 kg
‑    Jar Platinum tablete Plus Anti Dull Lemon 116 kom.
‑    Lenor omekšivač za rublje Sensitive 4,75 L
‑    Mr. Proper univerzalno sredstvo za čišćenje Cherry Blossom 5 L
‑    Labello Hydro Care
‑    Labello Soft Rose
‑    Labello Pearly Shine
‑    Glade® Mirisna svijeća Kupina, 129 g - Merry Berry Cheers
‑    Toshiba alkalne baterije LR03 AAA 4/1 Alkaline
‑    Paclan vrećica za termalnu izolaciju - 40x41x12cm
Ukupna vrijednost nagrada je 1.794,31 EUR.


5.    UVJETI ZA PREUZIMANJE NAGRADA
Dobitnici nagrada bit će kontaktirani od strane Organizatora, putem direktne poruke na Facebook društvenoj mreži. Svaki dobitnik dužan je najkasnije 72 sata nakon primitka navedene poruke dostaviti putem direktne poruke osobne podatke potrebne za dostavljanje i preuzimanje nagrade (ime i prezime, adresa, e-mail, broj telefona i/ili broj mobitela) te prihvatiti nagradu. Ako dobitnik propusti to učiniti, odabrat će se novi dobitnik po istim pravilima.
Svi osobni podaci zaštićeni su u skladu s općim uvjetima organizatora natječaja u oblasti zaštite osobnih podataka i u skladu sa zakonom o zaštiti osobnih podataka. Sudionici Natječaja se izričito slažu da organizator koristi osobne podatke isključivo za potrebe ovog natječaja.


6.     SUDIONICI/SUGLASNOST SA PRAVILIMA
Pobjednici nagradnog natječaja nemaju pravo zahtijevati drugačiju nagradu od one koja je navedena u ovim Pravilima. Nagrada se ne može zamijeniti za novac.
Opći uvjeti: Organizator obavještava sve sudionike na ovom natječaju da isti ima isključivo zabavni karakter, da se sudjelovanje ni na koji način i ni pod kojim uvjetima, posredno ili neposredno ne naplaćuje, niti je sudjelovanje u natječaju uvjetovano bilo kakvim materijalnim davanjem. Tvrtka Meta ni na koji način nije uključena u pripremu i realizaciju ovog Natječaja i ne snosi nikakvu odgovornost za njega.
Molimo da pažljivo pročitate ova pravila prije nego što sudjelujete, a prije nego što nastavite, trebali biste isprintati ili sačuvati kopiju ovih pravila za svoju arhivu. Prijavom za sudjelovanje na ovom natječaju smatra se da je svaki sudionik pročitao/la ova pravila, da ih je razumio u cijelosti i dao suglasnost za sljedeće: Kao osoba koja je starija od 18 godina, suglasan/a sam s davanjem mojih osobnih podataka.
Također sam suglasan/a da materijal nastao tijekom realizacije ovog natječaja može se koristiti na internet stranici koju je postavio Organizator kao i da se može koristiti u druge marketinške svrhe (Facebook, Instagram i sl.), a sve u vezi ovog natječaja i dok traje promocija ovog natječaja.
Obaviješten/a sam da se moji osobni podaci ime i prezime, adresa stanovanja, broj telefona prikupljaju isključivo zbog identifikacije dobitnika nagrade. Također sam obaviješten/a o svom pravu da svoj pristanak na davanje osobnih podataka opozovem, kao i svojim pravima u slučaju nedozvoljene obrade. Pristajem da me se kontaktira od strane Organizatora u vezi ove akcije.
Potvrđujem da sam upoznat s pravom da Organizator pri realizaciji ove aktivacije ne prihvati ili ukloni sve grafike i druge materijale koje po svom nahođenju smatra neprihvatljivim, zbog toga što nisu u skladu s propisima ili nisu u skladu s pozitivnim vrijednostima koje Organizator promovira (bit će uklonjene poruke koje se dovode u vezu s: nasiljem, stavljanjem maloljetnih lica u vezu s alkoholom, povezivanjem alkohola i vožnje, pozivanjem na nasilje, nacionalnu, vjersku, rasnu ili bilo koju drugu vrstu netrpeljivosti). Potvrđujem da Organizator ne snosi odgovornost u slučaju zloupotrebe materijala kao i da Organizator nije odgovoran za štetu koja mi može nastati uslijed (zlo)upotrebe podataka koje ostavljam ovim putem.
U slučaju spora, primijenit će se pravo Republike Hrvatske i nadležnost suda u Zagrebu. Shodno Zakonu o Zaštiti osobnih podataka, podaci nagrađenih se čuvaju u bazi Organizatora onoliko dana koliko je potrebno da se nagrada isporuči, a najviše 30 dana nakon čega će biti automatski izbrisani.
Zagreb, 03. srpnja 2024.